Groot assortiment groente- en biologisch geteelde zaden
Veel Phytophthora resistente pootaardappelrassen
Goede kwaliteit en scherp in prijs
Tuinartikelen en biologisch gewasbeschermingsmiddelen

ALGEMENE VOORWAARDEN

Levering van zaadgoed (m.u.v. plantuien, sjalotten, knoflook) kan het gehele jaar door. De voorjaarsleveringen met plantuien, sjalotten en knoflook kunnen vanaf december plaatsvinden. Alle zaden worden in ons eigen bedrijf verpakt en zijn het gehele jaar door op voorraad. Geeft u altijd uw gewenste levertijd op.
Pootaardappelen zijn leverbaar vanaf de laatste week januari. Houdt u hier rekening mee, wanneer deze gelijktijdig moeten worden afgeleverd. Wilt u bij uw voorjaarsopgave, de pootaardappelen nagezonden hebben, bv. in maart, kan dat zonder extra kosten, wanneer u voor minimaal € 35,00 aan zaden hebt besteld.
Opgaven tot 15 februari kunnen wij nog opsplitsen in twee leveringen, daarna is het niet meer mogelijk.
Levering van zaadgoed vanaf € 15,00 franco thuis gezonden. Bij een lager bestelbedrag rekenen wij een bijdrage in de verzendkosten van € 3,50
Voor leveringen van pootaardappelen, bloembollen, meststoffen, gewasbeschermingsmiddelen en tuinartikelen franco thuis vanaf € 35,00   Onder dit bedrag rekenen wij € 3,50 aan verzendkosten. 
Als bevestiging van uw opgave moet u altijd een kopie van uw opgave in uw mailbox (postvak in) aantreffen. 

Helaas kunnen wij geen toezegging doen over exacte dag en tijdstipt dat uw order wordt bezorgd.
Wij plannen in het voorjaar de orders in en geven daarbij een uitleverindicatie aan van bv. 1e helft Februari, 2e helft Februari, 1e helft maart, 2e helft maart.
In deze periode (kunt u aangeven bij het bestellen) verwerken wij u bestelling, en wel opvolgorde van binnenkomst. Vroege opgaven van november, december en januari etc. worden natuurlijk wel als eerste uitgeleverd in die perioden.
 

AFLEVERING:
Zaden die als briefpost kunnen worden verstuurt, gaan met Post.nl in de verzending, hiervoor zijn geen keuzes van bezorging mogelijk.

Pakketten tot 15 kilo, met een maximaal volume tot 60 liter of afmeting minder dan 50x80 cm laten wij bezorgen door DHL E-commerce. 
Standaard bezorginstructie van DHL is dat het pakket (bij niet thuis) ook bij buren mag worden afgegeven, tenzij u anders hebt aangegeven.
Geeft u de optie Niet Bij Buren aan, en u bent niet thuis als het pakket wordt afgeleverd, dan krijgt u een interventiekaart in de brievenbus met aanwijzing wanneer het pakket opnieuw bij u wordt aangeboden. Met deze interventiekaart kunt u ook dezelfde dag (!) een online afspraak maken wanneer het u uitkomt dat de bezorging kan plaatsvinden.
Eventueel kunt u het ook zo regelen dat het pakket bij een DHL-servicepunt bij u in de buurt kan worden afgehaald.

Maakt u geen gebruik van deze zgn. interventiekaart en het pakket komt na 4 aanbiedingen bij ons retour, dan wachten wij op uw reactie per mail, hoe u het pakket wenst te ontvangen. Verzendkosten zullen dan opnieuw in rekening worden gebracht.

Bij het opgeven van uw order kunt u aangeven of u het pakket in de middag of in de avond bezorgd wilt hebben. Ook kunt u kiezen voor de optie om het pakket direct bij een DHL-servicepunt  te laten afleveren, waarna u het daar kunt afhalen. U krijgt dan een SMS via uw 06-nummer (verplicht opgeven bij opgave bestelling) wanneer het pakket voor u klaar ligt. Legitimatie meenemen wanneer u het pakket afhaalt !

Volume pakketten, groter dan 50x80 cm. en zendingen zwaarder dan 15 kilo worden met DHL-Easyship verstuurd. Hierbij is het niet mogelijk om avond bezorging of afhaling via een DHL-servicepunt te regelen. Bij deze zendingen zit een vervoersdocument dat bij ontvangst moet worden getekend.

 

RETOUR ZENDING:
Heel enkel kan het voorkomen dat iets niet past (b.v. schoeisel) of het artikel is niet naar uw wens. Neemt u altijd even contact met ons op wat te doen.
Voor ruiling of retour halen van artikelen (zending) wordt er altijd een bijdrage van € 3,50  in rekening gebracht.
Afgeknipte vogelnetten/gazen op maat worden niet retour genomen.

UW ZENDING VOLGEN:
Bij verzending van pakketten middels DHL, worden altijd emails verstuurd met een track en trace link.
Bij brievenbus zending is dat helaas niet mogelijk.

 

PRIJZEN OP ONZE WEBSITE:
Alle prijzen zijn netto, en inclusief BTW.

 
BETALINGEN:
Wij verzoeken zoveel mogelijk de opgaven met iDEAL te voldoen.
Met de optie "vooruit"  betalen kunt u het bedrag ook nadien met telebankieren overmaken op rek. ING:  NL70INGB0000818992  t.n.v. Zaadhandel van der Wal.  
Uw order wordt dan zolang in "behandeling" gezet tot dat uw betalling is bijgeschreven.

IBAN: NL70INGB0000818992        BIC: INGBNL2A

 

Bent u vaste klant, dan verzoeken wij u zoveel mogelijk gebruikte maken van iDEAL of een éénmalige incasso.

Bent u lid van een volkstuinvereniging waarbij de bestellingen collectief worden uitgeleverd, dan kunt u de bestelling het beste afronden met de optie "vooruit betalen".  Wij nemen dan in de bevestiging contact met u op over de uitlevering en betaling.  
 

BETALING met

Geeft u hier de voorkeur aan, dan kunt u het beste uw order afrekenen door op optie "vooruit betalen" te kiezen.
Laat ons in een aparte email weten dat u de order middels Paypal wenst te betalen, dan zenden wij u vanuit Paypal een factuur,
Mail ons info@zaadhandelvanderwal.nl


LEVERINGEN NAAR HET BUITENLAND:
Voor zendingen naar het buitenland is altijd een bijdrage in de verzendkosten van toepassing. Bijdrage verzendkosten is hier afhankelijk van bestemming en het bestelde gewicht van uw opgave. Voor het afronden van uw bestelling is de optie "vooruit betalen", altijd van toepassing, dan kunt u de bestelling afronden en plaatsen. Wij nemen voor de afwikkeling per mail contact met u op.

Voor aflevering in België:
Voor onze Belgische afnemers hebben wij een bankrekening bij de ING bank België rek. BE41 3101 6045 9510  t.n.v. Zaadhandel van der Wal.  Voordat u gaat overmaken, wacht u even op een mail van onze kant i.v.m. de verzendkosten naar België. Houdt u er rekening met een kleine (deel)bijdrage van onderstaande tarieven. Indicatie POST-tarief brievenbuspost tot 100 gram  € 3,50    (binnen Europa)
Briefpost tot 250 gram € 5,95     (uw bijdrage ca. € 2,00-2,50)
Pakketpost van 250 gram tot 10 kilo (verzending met DHL) uw bijdrage ca. € 3,50 - € 4,00 per zending.
Pakketzending tot 30 kilo (met DHL Europlus) uw bijdrage € 7,50

Voor aflevering overige EG-landen:
Verzending gaat met POST.NL, verzending zal altijd met track&trace of aangetekend plaatsvinden. Voor het afronden van uw bestelling is de optie "vooruit betalen", altijd van toepassing. Wij nemen voor de afwikkeling per mail contact met u op.


AFHALEN UIT DE WINKEL IN HOOGEVEEN
U kunt natuurlijk uw zaden ook afhalen (adres: Nicolaas Beetsplein 3 - Centrum Hoogeveen).

 

Het laatste nieuws

Zaadgids 2019

De nieuwe zaadgids 2019 is uit !! U kunt deze online bestellen, of mailen naar info@zaadhandelvanderwal.nl

Lees meer

NIEUW IN HET ASSORTIMENT

Wie langer wil genieten van mooie en stralende planten. Zorg dan voor goede potgrond, goede voeding en de juiste plek in de kamer. Met Pokon kamerplanten voeding worden er meer bloemknoppen ontwikkeld en de bloemen zijn feller van kleur.

Lees meer

Biologisch geteelde bloembollen

Vanaf half maart hebben wij weer biologisch geteelde bloembollen leverbaar.

Lees meer

Zaadgids 2018

De nieuwe zaadgids 2018.

Lees meer

Onze gratis nieuwsbrief vol met tips ligt 4x per jaar voor u klaar!